Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten

1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers shorts

Snickers beschikt over een breed assortiment aan duurzame werkshorts. Van shorts met stretch tot shorts voor schilders of shorts met holsterzakken, u vindt het allemaal bij Snickers. Wanneer u extra zichtbaar moet zijn voor uw werkzaamheden beschikt Snickers ook over high-vis shorts. De lichtgewicht werkshorts met stretch zijn perfect voor actief werk in warm weer. Kies voor sneldrogende en ademende materialen voor een comfortabelere werkdag in warme omstandigheden. Hoewel de klassieke zwarte werkshorts altijd populair zullen blijven, zijn de meeste shorts van Snickers verkrijgbaar in meerdere kleuren. Alle Snickers werkshorts zijn voorzien van allerlei handige zakken, zodat u al uw benodigdheden en gereedschappen kunt opbergen. Ook kunt u kiezen voor shorts met of zonder holsterzakken.

Meer lezen >

Snicker shorts bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Snickers shorts te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken kunt u er ook voor kiezen om de shorts te laten borduren. De shorts zijn ideaal voor wanneer u op plekken werkt waar de temperatuur soms flink kan oplopen of wanneer u buiten werkt op warme zomerdagen. Met korte werkbroeken geniet u van hetzelfde comfort en van dezelfde bescherming die lange werkbroeken beschikken. Ook hebben de shorts veel bewegingsvrijheid. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Snickers shorts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers shorts online bestellen

De Snickers shorts kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. De shorts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bij de Snickers shorts staan comfort, functionaliteit, duurzaamheid en pasvorm voorop. De shorts kunnen besteld worden in vele kleuren en in een brede maatvoering. Ook beschikt Snickers over shorts voor zowel mannen als vrouwen. Hierdoor zal er altijd een geschikte shorts voor u te vinden zijn in het assortiment van Snickers! Als u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >