Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 23 van 23 resultaten

1 - 23 van 23 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers poloshirts

De Snickers poloshirts zijn klassieke poloshirts met een eigentijds design en een perfecte pasvorm. Het klassieke poloshirt biedt uitstekende flexibiliteit gedurende de gehele werkdag. De Snickers poloshirts zijn ideaal als u net wat degelijker voor de dag wilt komen dan in een T-shirt, maar u toch praktisch gekleed wilt zijn. De poloshirts zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over knopen bij de nek. De poloshirts beschikken over versterkte naden bij de schouders en de nek zodat de poloshirts een lange levensduur zullen hebben. De Snickers poloshirts zijn verkrijgbaar met korte en lange mouwen en beschikken over voldoende ruimte voor bedrijfsprofilering. Ook vindt u bij Snickers speciale poloshirts met UPF 50+ bescherming voor mensen die lange uren buiten werken.

Meer lezen >

Snickers poloshirts bedrukken

U kunt de Snickers poloshirts personaliseren door deze te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de poloshirts te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de Snickers poloshirts te laten bedrukken of borduren met uw logo, geeft u de polo’s een unieke uitstraling. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de Snickers poloshirts eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers poloshirts online bestellen

De Snickers poloshirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de poloshirts zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Bij Snickers zult u gegarandeerd een geschikt poloshirt vinden die bij u past voor een comfortabele werkdag het hele jaar door. In het assortiment van Snickers zijn er poloshirts te vinden voor zowel dames als heren. De Snickers poloshirts zijn beschikbaar in vele maten en kleuren, waardoor u altijd een geschikte polo zult vinden. Wanneer u nog vragen of specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >