Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 16 van 16 resultaten

1 - 16 van 16 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers handschoenen

Bij Snickers vindt u handschoenen voor alle seizoenen! De Snickers handschoenen zijn duurzame werkhandschoenen voor veeleisende omgevingen. Snickers ontwikkelt handschoenen die wind- en waterdicht zijn, over een versterkte grip beschikken en een hoge mate van bescherming tegen snijden bieden. Met het brede assortiment aan Snickers handschoenen houdt u uw handen veilig en warm. Bij Snickers vindt u waterdichte handschoenen, warme thermische handschoenen voor winterweer, precisie-handschoenen, heavy-duty werkhandschoenen en nog veel meer. De Snickers handschoenen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Snickers investeert fors in innoveren, ontwikkelen en testen, zodat ze nooit concessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid.

Meer lezen >

Snickers werkhandschoenen

Bij Snickers vindt u werkhandschoenen voor alle werkomstandigheden. Bij precisiewerk kunt u het beste kiezen voor Snickers werkhandschoenen met een nauwe pasvorm en handschoenen die naadloos zijn voor een hoog gevoel in de vingertoppen.  Als u in natte omstandigheden werkt, kunt u het beste kiezen voor waterdichte werkhandschoenen. De geïsoleerde handschoenen zijn ideaal om uw handen warm te houden in de winter. Voor een optimale grip op gereedschappen kunt u voor de speciale Snickers gereedschapshandschoenen kiezen. Daarnaast vindt u bij Snickers ook allerlei beschermende werkhandschoenen. Hierdoor zult u in ons brede assortiment aan Snickers handschoenen gegarandeerd handschoenen vinden die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Meer lezen >

Snickers handschoenen online bestellen

U kunt de Snickers handschoenen eenvoudig en snel online bestellen. Het bestellen van de handschoenen is al mogelijk vanaf 10 paar. De Snickers handschoenen beschikken over een optimaal draagcomfort en een duurzame kwaliteit. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de Snickers handschoenen weet u zeker dat u handschoenen van een goede kwaliteit in huis haalt! De Snickers handschoenen beschikken over een lange levensduur en zullen ervoor zorgen dat uw handen goed beschermd zijn. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >