Dit zeggen onze klanten

Snickers bodywarmers

Snickers bodywarmers zijn geschikt voor alle jaargetijden. Wanneer het net wat te koud is om zonder jas op pad te gaan, is een bodywarmer een goede oplossing. Bodywarmers zijn perfect voor een koudere zomeravond of juist als extra kleding laag tijdens een koude winterdag. De bodywarmers hebben als grote voordeel dat ze beschikken over veel bewegingsvrijheid doordat het jassen zonder mouwen zijn. De Snickers bodywarmers zijn sportieve bodywarmers met een optimaal draagcomfort. De bodywarmers zijn professioneel afgewerkt met ritsen voorop en bij de steekzakken. Snickers investeert flink in innoveren, ontwikkelen en testen, zodat ze nooit concessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Hierdoor weet u zeker dat u met de bodywarmers van Snickers kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Snickers bodywarmers bedrukken

De Snickers bodywarmers kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de bodywarmers te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de Snickers bodywarmers in te zetten als bedrijfskleding en de kleding te laten personaliseren, lopen uw medewerkers er professioneel en herkenbaar bij. Daarnaast krijgen de bodywarmers een unieke uitstraling wanneer u ze laat bedrukken met uw eigen logo. Bent u benieuwd naar hoe de Snickers bodywarmers eruit zullen komen te zien met uw gewenste opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers bodywarmers online bestellen

De Snickers bodywarmers met logo kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de bodywarmers zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De bodywarmers van Snickers bieden dagelijks comfort en duurzaamheid gecombineerd met een uitstekende pasvorm. De Snickers bodywarmers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook zijn de Snickers bodywarmers verkrijgbaar in vele kleuren en een brede maatvoering, waardoor er altijd een geschikte bodywarmer voor u en uw medewerkers te vinden zal zijn. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >