Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers bodybroeken

Snickers beschikt over extreem slijtvaste bodybroeken met holsterzakken. De meeste bodybroeken beschikken over een geavanceerde snit met Twisted Leg ontwerp. Ook hebben de bodybroeken verstevigingen van Cordura voor extra duurzaamheid. Het KneeGuard systeem zorgt voor een optimale kniebescherming. Snickers investeert flink in innoveren, ontwikkelen en testen, zodat ze nooit consessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Met de bodybroeken kunt u in een oogwenk uw kleren beschermen. De Snickers bodybroeken hebben een hedendaags design voor een geweldige pasvorm en een uitstekende bewegingsvrijheid. Daarnaast beschikken de Snickers bodybroeken over een uitgebreide reeks zakken. In het assortiment van Snickers vindt u ook high-vis bodybroeken voor wanneer u extra zichtbaar dient te zijn bij uw werkzaamheden.

Meer lezen >

Snickers bodybroeken bedrukken

Om de Snickers bodybroeken een persoonlijk tintje te geven, kunt u ervoor kiezen om de bodybroeken te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de bodybroeken te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Op deze manier creëert u werkkleding met een unieke uitstraling. De Snickers bodybroeken zijn van een uitstekende kwaliteit en de bodybroeken bieden handige oplossingen om het u tijdens het werken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Snickers bodybroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers bodybroeken online bestellen

U kunt de Snickers bodybroeken makkelijk en snel online besteld worden. De bodybroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bij Snickers zult u gegarandeerd een geschikte bodybroek vinden die bij u past voor een comfortabele werkdag het hele jaar door. Met de bodybroeken van Snickers kunt u niet alleen comfortabel en veilig uw werk uitvoeren, maar u straalt ook nog eens professionaliteit en uniformiteit uit met de bedrukte bodybroeken. Wanneer u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >