Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 288 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers werkkleding

Snickers werkkleding biedt bescherming, comfort en functionaliteit voor uw dagelijkse werkzaamheden. Op innovatief, technisch en veilig vlak bevat de Snickers werkkleding details die ertoe leiden dat u jarenlang in de werkkleding kunt rondlopen. De Snickers werkkleding is verkrijgbaar in vele kleuren en in een brede maatvoering. Hierdoor zult u bij Snickers altijd geschikte werkkleding vinden die aansluit bij uw wensen en werkzaamheden. 

Meer lezen >

Snickers werkbroeken

De werkbroeken van Snickers staan garant voor een hoge kwaliteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van sterke stoffen en stiksels, waarmee de werkbroek en de steekzakken van uw werkbroek vakkundig in elkaar gezet zijn. Snickers beschikt over een breed assortiment aan verschillende soorten werkbroeken. Van normale lange werkbroeken tot aan werkbroeken met stretch of high-visibility werkbroeken: bij Snickers vindt u het allemaal!

Meer lezen >

Snickers werkkleding bedrukken

Om de Snickers werkkleding een persoonlijk tintje te geven, kunt u ervoor kiezen om de werkkleding te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Door de Snickers werkkleding te laten bedrukken, creëert u werkkleding met een unieke uitstraling. De werkkleding kan makkelijk online besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >