Dit zeggen onze klanten

Badslippers

Bedrukte badslippers worden ook wel hotelslipperes genoemd. Hotelslippers worden gemaakt van badstof en zijn heerlijk zacht. Onze badstof slippers zijn verkrijgbaar in het wit en hebben een open of een dichte teen. Hotelslippers zijn een perfecte manier om uw gasten welkom te heten. Wij hebben badslippers in ons assortiment met een mooie gekleurde bies of eenkleurige modellen. Door badslippers op de hotelkamers neer te zetten voor uw gasten zorgt u voor een luxueuze uitstraling van uw hotel. Zeker als uw gasten de slippers na afloop mee naar huis mogen nemen kunt u ervoor zorgen dat ze dit luxegevoel ook thuis vasthouden.

Meer lezen >

Badslippers bedrukken

De badslippers kunnen op de bovenkant bedrukt worden met bijvoorbeeld uw logo, website of slogan. Door uw logo te laten drukken op de badslippers denken uw gasten ten alle tijden aan uw bedrijf wanneer zij de slippers dragen. Door de hoge kwaliteit en het geweldige draagcomfort zullen de slippers vaak gedragen worden en veel worden gezien. Bent u benieuwd hoe uw logo er op de badsippers uit komt te zien? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door ons team.

Meer lezen >

Badslippers met logo

Badslippers met opdruk kunt u in een hotel op iedere kamer neerleggen, maar ze zijn natuurlijk ook als relatiegeschenk te gebruiken. Geef uw gasten een luxe cadeautje mee en verras ze met badstoffen slippers. De slippers worden overal veel gedragen en door uw logo zorgt u direct voor meer naamsbekendheid. Ook voor welnesscentra en sauna's zijn badslippers een perfect product. Vanwege de hygiëne is het natuurlijk belangrijk om niet op blote voeten te lopen dus bieden badslippers met opdruk de uitkomst. Combineer dit bijvoorbeeld met een mooie bedrukte badjas of badhanddoek van Premiumwereld! De badstof badslippers kunnen al vanaf kleine oplage besteld worden tegen een scherpe prijs.

Meer lezen >

Meer lezen >