Slippers
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte slippers

Bij Premiumwereld bent u aan het juiste adres voor bedrukte slippers. Wij hebben een ruim assortiment aan slippers en badslippers in verschillende uitvoeringen en maten. De slipper is een eenvoudige sandaal met twee bandjes die vastzitten aan een zool. Tijdens zonnige dagen is het heerlijk om op vrolijke slippers te lopen. De slippers zijn leuk om te combineren met onze strandballen of zonnebrillen. De slippers zijn geschikt mannen en vrouwen.

 

 

 

Meer lezen >

Slippers bedrukken

Premiumwereld kan de slippers bedrukken met uw gewenste design. Door de slippers te bedrukken, creëert u een glimlach op ieders gezicht. U kunt hiervoor kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst. De bedrukking van de slippers is full color. Slippers hebben een relatief groot drukoppervlak zodat uw boodschap goed in het oog zal springen. U kunt zelf de kleur van het bandje kiezen. De slippers kunnen al bedrukt worden vanaf 10 paar.

 

Meer lezen >

Slippers met logo

Slippers met logo bestelt u makkelijk online bij Premiumwereld en zijn ideaal voor promotionele doeleinden. Slippers zijn typische zomerse geschenken en zijn geschikt voor iedereen die houdt van zon, strand en vakantie. Ook voor een sauna, wellnesscentrum of reisbureau zijn de slippers met logo leuke geschenken om te gebruiken als relatiegeschenk. Slippers met logo kunt u uitdelen aan al uw relaties tijdens een beurs, festival, evenement of feest.

 

 

Meer lezen >