Dit zeggen onze klanten

Sleutelhangers met lampje

Bedrukte sleutelhangers met lampje zijn ideaal om in het donker het sleutelgat te vinden. Wanneer je net even een lichtje nodig hebt, maar je geen zaklamp bij de hand hebt, is het erg handig om deze sleutelhanger aan je sleutelbos te hebben. Promotionele sleutelhangers zijn erg populair, want iedereen maakt gebruik van sleutels. Door gebruik te maken van een sleutelhanger zullen je sleutels beter opvallen en kun je ze makkelijker uit je tas pakken. Sleutelhangers met lampje zijn tegenwoordig overal in te zetten. Op school, op straat of op een beurs. Zowel jong als oud heeft belang bij deze handige sleutelhanger. Dit maakt de bedrukte sleutelhangers met lampje een uitstekend relatiegeschenk. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan sleutelhangers met lampje in verschillende soorten. Hierdoor zal er altijd een geschikte sleutelhanger voor je tussen zitten.

Meer lezen >

Sleutelhangers met lampje bedrukken

Alle sleutelhangers met lampje uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Dit kan door middel van een bedrukking in één tot vier kleuren of full color, of door middel van een gravure. Hierdoor zijn de sleutelhangers erg geschikt als persoonlijk relatiegeschenk. De sleutelhangers met lampje kunnen al besteld en gepersonaliseerd worden vanaf 50 stuks. Benieuwd naar hoe de sleutelhangers met lampje eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Sleutelhangers met lampje met logo

Sleutelhangers met logo kun je makkelijk en snel bestellen bij Sleutelhangerwereld. De sleutelhanger met lampje met bedrukking is goed geschikt als promotiemateriaal en giveaway. Door deze uit te delen op evenementen, beurzen en open dagen, zul je een brede doelgroep blij maken. Daarnaast is het een uitstekend idee om de sleutelhangers uit te delen aan je eigen medewerkers. Je bedrijf zal opvallen in het donker dankzij het lampje. Op deze manier zal je logo dus door veel mensen gezien worden. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >