Dit zeggen onze klanten

Houten sleutelhangers

Bedrukte houten sleutelhangers zijn licht, duurzaam en hebben een mooie uitstraling. Ze worden mooi afgewerkt met een stevige sleutelring. Met een bedrukte sleutelhanger heb je een sleutel in handen tot succesvolle reclame. Iedereen maakt gebruik van sleutels en daarom zijn promotionele sleutelhangers zo populair. Een sleutelbos kun je versieren of herkenbaar maken met een sleutelhanger die je leuk vindt. Op deze manier zullen je sleutels meer opvallen en kun je ze makkelijker uit je tas pakken. Een sleutelhanger kan natuurlijk ook puur als versiering dienen. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan sleutelhangers, waaronder de houten sleutelhangers. Je vindt bij ons sleutelhangers in verschillende vormen en groottes. Hierdoor zal er altijd een geschikte sleutelhanger voor je tussen zitten.

Meer lezen >

Houten sleutelhangers bedrukken

De houten sleutelhangers zijn erg geschikt om te personaliseren. Je kan de sleutelhangers laten voorzien van je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Dit kan door middel van een gravure aan één/twee zijden of door een bedrukking in één tot vier kleuren aan één/twee zijden. Zo kunnen de houten sleutelhangers volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit gepersonaliseerd worden. Ben je benieuwd naar hoe de houten sleutelhangers eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Houten sleutelhangers met logo

Bij Sleutelhangerwereld kun je eenvoudig en snel houten sleutelhangers met logo bestellen. Je kan de sleutelhangers al bestellen en bedrukken vanaf 50 stuks. Het personaliseren van sleutelhangers is een uitstekende manier van marketing voor het verspreiden van een boodschap. De houten sleutelhangers met logo zijn perfect om in te zetten als give-away. De sleutelhangers kunnen uitgedeeld worden op beurzen, evenementen en open dagen. Op deze manier zal de naamsbekendheid van je organisatie zeker toenemen. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >

Meer lezen >