Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte sleutelhangers

Bedrukte sleutelhangers zijn een voorbeeld van een leuk en goed gebruikt relatiegeschenk! Vaak heb je moeite met het vinden van je sleutel in een overvolle tas of jaszak. Een sleutelhanger zorgt ervoor dat een sleutel of sleutelbos opvallender is en dus makkelijker terug te vinden is. De sleutelhanger kan natuurlijk ook puur als versiering dienen. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan sleutelhangers in verschillende groottes en uitvoeringen.

Meer lezen >

Sleutelhangers personaliseren

Alle sleutelhangers uit ons assortiment kunnen perfect gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een gravure of een bedrukking in één tot vier kleuren/full color. Wij hebben sleutelhangers van verschillende materialen, zoals kunststof, leer en metaal. Ook hebben we sleutelhangers met opener of met winkelwagenmuntjes. Door de sleutelhangers te personaliseren, geef je ze een professionele uitstraling.

Meer lezen >

Sleutelhangers met logo

Je kan de sleutelhangers met logo uitstekend weggeven als giveaway op beurzen en evenementen. Op deze manier bereik je een brede doelgroep, waardoor je naamsbekendheid zal vergroten. Ook kun je ervoor kiezen om de sleutelhangers uit te delen aan je medewerkers. Sleutelhangers komen altijd van pas en zijn geschikt voor iedere doelgroep. De sleutelhangers kunnen al besteld en gepersonaliseerd worden vanaf 50 stuks.

Meer lezen >