Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Jute sinterklaaszakjes

Sinterklaas is pas echt compleet met jute sinterklaaszakjes. Een jute zak is een echt typisch Sinterklaas item en geeft dan ook een echte Sinterklaasuitstraling. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan jute zakjes. Deze jute zakjes zijn gevuld met verschillende lekkernijen. Zo hebben we jute zakjes gevuld met kruidnoten, chocolademunten of schoenletters. Hierdoor zit er altijd wel iets geschikts bij voor jouw doelgroep. De zakjes zijn een leuke en budget vriendelijke manier om iets leuks weg te geven tijdens een sinterklaasreceptie of als traktatie. Deze lekkernijen zullen bij iedereen in de smaak vallen en daardoor erg gewaardeerd worden. De jute sinterklaaszakjes zijn dus niet alleen leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen!

Meer lezen >

Jute sinterklaaszakjes bedrukken

De jute sinterklaaszakjes kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerd kaartje. Dit kaartje kan full color bedrukt worden. Voor de bedrukking kan je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Op deze manier kun je de jute sinterklaaszakjes nog leuker maken. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen je graag verder!

Meer lezen >

Jute sinterklaaszakjes met kaartje

De jute sinterklaaszakjes met gepersonaliseerd kaartje kan je makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Het bestellen van de jute zakjes is al mogelijk vanaf 12 stuks. De jute sinterklaaszakjes kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk voor al je klanten en zakenrelaties, maar kunnen ook ingezet worden als promotiemiddel voor je bedrijf. Je kan de jute zakjes uitdelen op grote evenementen vlak voor Sinterklaas. De mensen zullen dit leuk vinden en zo komt de naam van jouw bedrijf bij veel mensen terecht. Zo zal de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een leuke manier vergroot worden.

Meer lezen >

Meer lezen >