Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 33 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Seven Seas overhemden

De Seven Seas overhemden met logo geven u en uw medewerkers een stijlvolle uitstraling, waardoor u de overhemden perfect kunt inzetten als werkkleding. Seven Seas by ID is een Deens merk dat beschikt over een uitgebreid assortiment aan confectiehemden voor zowel mannen als vrouwen. Seven Seas heeft een passie voor overhemden en beschikt daarom dan ook over overhemden voor iedere gelegenheid: van overhemden voor zaken, tot vrije tijd of avondevenementen.

Meer lezen >

Seven Seas overhemden bedrukken

De Seven Seas overhemden kunnen naar uw eigen wensen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De overhemden van Sevens Seas zitten erg comfortabel en zijn daardoor prettig om te dragen tijdens uw werkzaamheden. De Seven Seas overhemden zijn verkrijgbaar in een ruime maatvoering, zodat er voor iedereen een geschikt overhemd te vinden is.

Meer lezen >

Seven Seas overhemden borduren

Door de Seven Seas overhemden te laten borduren, geeft u de overhemden een nog uniekere uitstraling dan met een bedrukking. De Seven Seas overhemden staan erom bekend dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Zo zijn de meeste overhemden van Easy-Care kwaliteit, waardoor ze minimaal strijkwerk vereisen. Daarnaast zijn sommige overhemden strijkvrij, waardoor deze overhemden helemaal niet meer gestreken hoeven te worden.

Meer lezen >