Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator Signer Liner

Met de bedrukte Senator Signer Liner pen heb je de winnaar van de Reddot Design Award in huis! De unieke materiaalcombinatie van metaal en kunststof maakt de Senator Signer Liner tot een pionier in de reclamewereld. Door de elegante kleuren, het hoogwaardige draaimechanisme en de moderne kunststof clip komen op maat gemaakte reclameboodschappen optimaal tot hun recht. Senator pennen staan garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bedruktepennenwereld heeft een ruim assortiment aan Senator pennen. De Senator Signer Liner pennen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daardoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van jouw organisatie.

Meer lezen >

Senator Signer Liner bedrukken

De Senator Signer Liner pennen kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Je kunt voor deze opdruk kiezen uit je logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Met de Senator Signer Liner pennen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. De pennen kunnen in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Alle pennen zijn verkrijgbaar in een zwarte of blauwe schrijfkleur. Ben je benieuwd naar hoe de Senator Signer Liner pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Signer Liner met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je eenvoudig en snel de Senator Signer Liner pennen met bedrukking bestellen. Deze pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. Senator pennen zijn ideaal om te gebruiken als promotiemiddel voor op evenementen en beurzen. Ook zijn de bedrukte pennen perfect om cadeau te doen aan je medewerkers en klanten. Wanneer je deze pennen met logo zal uitdelen, zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >