Dit zeggen onze klanten

Senator Point pennen

Met de Senator Point pen heb je één van de populairste pennen van het moment in huis. De Senator Point pen beschikt over een strak en simpel design. Deze pen heeft een klikmechanisme en een praktische clip. Deze Senator pen staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met deze pennen kan je zonder onderbrekingen en zonder vlekken moeiteloos schrijven. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan de mooiste Senator pennen. De Senator Point pen is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden. Met de Senator Point pennen weet je zeker dat je betrouwbare en duurzame pennen in huis hebt!

Meer lezen >

Senator Point pennen bedrukken

De Senator Point pennen zijn perfect om te personaliseren met je logo, tekst of website. Deze pen kan in tot wel vier kleuren bedrukt worden of voorzien worden van een gravure. Ook heeft deze pen een handige clip, waarmee je de pen kan vast maken in bijvoorbeeld een tas. Senator staat erom bekend om naast succesvolle producten ook duurzame producten te produceren. Ben je benieuwd hoe de Senator Point pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Point pennen met logo

De Senator Point pennen kun je eenvoudig en snel bestellen bij Bedruktepennenwereld. De Senator pennen met logo zijn perfect om cadeau te doen aan al je klanten en zakenrelaties. Ook kun je de pennen gebruiken als giveaway. Door de pennen uit te delen op beurzen, evenementen en open dagen zal je bedrijf door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. De Senator Point pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 250 stuks. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt. Wij helpen je graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >