Dit zeggen onze klanten

Senator Nautic pennen

De Senator Nautic pennen beschikken over een klassiek ontwerp met een moderne combinatie van functionaliteit. Deze pen kenmerkt zich door een aerodynamische belijning met elegant metaal en een zachte soft laag. Dit maakt de Senator Nautic pen tot een zeer gewilde reclamedrager. Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator gespecialiseerd in kunststof- en metalen schrijfwaren. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende varianten, waaronder de Senator Nautic pennen. Je hebt hierbij de keuze uit de Senator Nautic Touch Pad pen. Deze pen beschikt over een speciale punt, waarmee touchscreens perfect bediend kunnen worden. Ook is de pen beschikbaar in vele kleuren. Daarom zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast heb je de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling.

Meer lezen >

Senator Nautic pennen bedrukken

Alle Senator Nautic pennen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam, website of zelf gekozen tekst. Dit kan door middel van een bedrukking in één kleur of door een gravure. Senator individualiseert haar producten naar wens en creëert daardoor een perfect decor voor jouw boodschap. Benieuwd naar hoe de Senator Nautic pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Nautic pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je makkelijk en snel de Senator Nautic pennen met logo bestellen. De Senator Nautic pen kan al besteld en bedrukt worden vanaf 100 stuks. De bedrukte pennen zijn ideaal om in te zetten als promotiemiddel voor op beurzen en evenementen. Ook kan je de pennen uitstekend cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Door deze pennen met logo uit te delen, zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Wanneer je vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >