Dit zeggen onze klanten

Senator Nature Plus pennen

Wanneer duurzaamheid bij jouw bedrijf hoog in het vaandel staat, is de Senator Nature plus pen zeker iets voor jou! De Senator Nature Plus pen is een unieke pen die gemaakt is van duurzame grondstoffen en biologisch afbreekbaar materiaal. Senator is een van de milieuvriendelijkste leveranciers in deze branche. Zo draait de gehele productie van de fabriek in Duitsland op waterkracht. Ook beschikt Senator over een ISO 14001 certificatie. Dit houdt in dat het Duitse bedrijf voldoet aan de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan de Senator Nature Plus pennen die in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

Meer lezen >

Senator Nature Plus pennen bedrukken

Met de Senator Nature Plus pennen heb je de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of website. De Senator Nature Plus pen kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. Hierdoor zal de pen altijd perfect aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie. Er is bijna geen enkele leverancier die voor zo veel producten awards heeft gewonnen als Senator. Met meer dan 95 jaar ervaring heeft Senator voor elk merk en elke boodschap een passend en origineel idee om de impact van jouw reclame-uitingen te vergroten. Benieuwd naar hoe de Senator Nature Plus pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Nature Plus pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kun je eenvoudig en snel de Senator Nature Plus pennen met bedrukking bestellen. Senator staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met de Senator Nature Plus pennen gaan milieubewustzijn en een goed design hand in hand. De pennen zijn ideaal om in te zetten als giveaway voor op beurzen, evenementen en open dagen. Zo zal de naamsbekendheid van jouw bedrijf zeker toenemen! De pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks.

Meer lezen >

Meer lezen >