Dit zeggen onze klanten

Senator Evoxx Recycled pennen

De Senator Evoxx Recycled is een driehoekig vormgegeven balpen. Deze Senator pen combineert perfect het comfortabele schrijven van een driehoekige punt met de voordelen van een ronde houder, aangenaam schrijfcomfort en grote drukformaten. Bovendien onderstrepen de wisselende oppervlakken het vormenspel van clip en houder en creëren zo een elegant reclamemedium dat de boodschap van de klant in handen van de doelgroep brengt. De Evoxx Polished Recycled balpen is een balpen met drukmechanisme waarvan de zichtbare delen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Senator gebruikt een opnieuw samengestelde ABS die voor meer dan 95% uit gerecycled materiaal bestaat. Dit betekent hergebruik van industriële productieresten en afval, retouren en alledaagse producten. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan Senator pennen, waaronder de Senator Evoxx balpen.

Meer lezen >

Senator Evoxx Recycled pennen bedrukken

De Senator Evoxx Recycled pen kan bedrukt worden op de houder en/of clip in één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of slogan. Door de pennen te laten bedrukken, creëert u een uniek reclamemiddel voor uw bedrijf waardoor uw bedrijfsnaam bij veel mensen terecht zal komen. De Evoxx balpen is uitgerust met een Senator magic flow vulling voor circa 5.000 meter schrijfplezier. Voor lege vullingen biedt Senator een gratis vervanging op vullingen.senator.com. Dit ontziet het milieu en verlengt de levensduur van de balpen. De pen is beschikbaar in tien mooie kleuren. Bent u benieuwd naar hoe de Senator Evoxx pennen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Evoxx Recycled pennen online bestellen

De Senator Evoxx Recycled balpennen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden op Premiumwereld. De Evoxx wordt net zoals alle kunststof balpennen van Senator voor 100% geproduceerd in Duitsland met groene stroom. Van ontwerp en spuitgieten via assemblage tot bedrukking en logistiek. Ook de vulling komt uit de eigen productie van de fabriek. Alle duurzame schrijfwaren uit de Recycled en Biobased materialen van Senator zijn bovendien volledig klimaatneutraal. De Senator Evoxx is gemaakt van gerecycled materiaal, met focus op duurzaamheid en in een toekomstgericht, uniek design dat ieders aandacht trekt voor een indrukwekkend reclame-effect. Bij vragen of eventuele specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >