Dit zeggen onze klanten

Senator Bridge

De bedrukte Senator Bridge pen behoort met haar draaimechanisme tot de topsellers onder de pennen van Senator. De Senator Bridge pen is een pen met ontzettend veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit vijf verschillende uitvoeringen. Senator is een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren. Dit Duitse bedrijf is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer deze artikelen geschikt zijn voor het lange termijn gebruik. Bijna geen enkele leverancier heeft voor zo veel producten awards gewonnen als Senator. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator Bridge pennen. De pen is beschikbaar in vele verschillende kleuren.

Meer lezen >

Senator Bridge bedrukken

Alle Senator pennen kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Deze pennen vormen het ideale decor voor je logo, bedrijfsnaam of boodschap. De pen kan in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Daarnaast beschikt de Senator Bridge pen over een praktische clip, waarmee het mogelijk is om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld een tas. Senator staat bekend om haar duurzame en vooral succesvolle producten. Benieuwd naar hoe de Senator Bridge pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Bridge met logo

De Senator Bridge pennen met bedrukking bestel je makkelijk en snel bij Bedruktepennenwereld. Deze pen is perfect om in te zetten als giveaway. Je kan de pennen uitdelen op beurzen, evenementen en open dagen of cadeau doen aan je klanten en medewerkers. De Senator Bridge pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Wanneer je nog specifieke wensen of vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon en helpen je graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >