Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator Big pennen

De bedrukte Senator Big pennen beschikken over een indrukwekkende vormgeving voor prachtige boodschappen. Wat direct in het oog springt, is het feit dat de Senator Big pen een groter formaat heeft in vergelijking met andere Senator pennen. Deze pen is een grote drukknopbalpen, die door zijn volume optimaal in de hand ligt en waarmee het lekker schrijven is. Ook beschikt de Senator Big pen over een fijne soft grip voor extra schrijfcomfort. Bedruktepennenwereld heeft een ruim assortiment aan Senator pennen. De Senator Big pennen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daardoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van jouw organisatie.

Meer lezen >

Senator Big pennen bedrukken

De Senator Big pennen kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Je kunt voor deze opdruk kiezen uit je logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Met de Senator Big pennen heb je veel mogelijkheden om je reclame te uiten, volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit. De pennen kunnen in tot wel vier kleuren of in full color bedrukt worden. Alle pennen zijn verkrijgbaar in een zwarte of blauwe schrijfkleur. Ben je benieuwd naar hoe de Senator Big pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Big pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je eenvoudig en snel de Senator Big pennen met bedrukking bestellen. Deze pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Senator pennen zijn ideaal om te gebruiken als promotieartikel voor op evenementen en beurzen. Ook zijn de bedrukte pennen perfect om cadeau te doen aan je medewerkers en klanten. Wanneer je deze pennen met logo zal uitdelen, zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >

Meer lezen >