Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 35 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator pennen bedrukken

Al meer dan 95 jaar heeft Senator ervaring in het bedrukken van pennen. Met eigen hoogwaardige productie in Duitsland is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van balpennen. Van ontwerp tot productie, bedrukking en distributie, Senator heeft alles zelf in huis. Hierdoor staat Senator garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Senator pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks.

Meer lezen >

Bedrukte Senator pennen

De slogan van Senator is niet voor niets Extramoredinary. Since 1920. Met meer kleuren, meer uitvoeringen en meer mogelijkheden sluit er altijd wel een pen aan bij uw corporate identity. Er is keuze uit meer dan 50 kleuren, 7 verschillende oppervlakken en een metalen punt of clip. Benieuwd naar hoe uw unieke Senator pen eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan met uw logo en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator pennen met logo

Senator is ISO 14001 gecertificeerd en hecht veel waarde aan duurzaamheid. De complete productie in Duitsland draait op waterkracht, opgewekt door de rivier de Main. Daarnaast bespaart Senator meer dan 30 ton aan CO2 uitstoot door het recyclen en hergebruiken van materialen. Met de Nature plus gaat Senator zelfs nog een stapje verder, de basis van deze pen is volledig biologisch afbreekbaar, wel zo duurzaam!

Meer lezen >