Dit zeggen onze klanten

Santino bodywarmers

Wanneer het net te koud is om zonder jas te werken, is een Santino bodywarmer een goed alternatief! Bodywarmers bieden naast warmte ook veel bewegingsvrijheid. De bodywarmers hebben namelijk geen mouwen, waardoor u al uw werkzaamheden goed kunt verrichten. Santino is een bekend merk dat gespecialiseerd is in vooral bovenkleding en kleding produceert waarin de eindgebruiker zich goed voelt. Het motto van Santino is ‘Casual workwear with character’. De bodywarmers zijn gewatteerd en zijn professioneel afgewerkt met ritsen en steekzakken. De Santino bodywarmers zijn niet alleen erg comfortabel, maar zijn ook nog eens erg praktisch door de vele opbergzakken. ZO kunt u al uw benodigdheden en persoonlijke spullen makkelijk opbergen. U vindt bij ons een breed assortiment aan bodywarmers in verschillende kleuren en modellen.

Meer lezen >

Santino bodywarmers online bestellen

De Santino bodywarmers kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de bodywarmers zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De bodywarmers kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk in de maten XXS tot en met 3XL. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren bij het bestellen van de bodywarmers. Er zal bij ons altijd wel een geschikte bodywarmer voor u te vinden zijn die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf! Als u de bodywarmers voor 14:00 uur heeft besteld, worden ze dezelfde werkdag nog verzonden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Santino bodywarmers bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Santino bodywarmers te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de bodywarmers te laten voorzien van een borduring. Uw logo kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Bedrukte bodywarmers met bedrijfslogo zijn perfect om in te zetten als officiële bedrijfskleding. Uw personeel is op deze manier herkenbaar en zal zich verenigd voelen met elkaar. Ook zijn de bedrukte bodywarmers geschikt als promotiemateriaal voor wanneer u bijvoorbeeld tijdens een evenement of bijeenkomst uw naam duidelijk wil maken aan een breed publiek. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de bodywarmers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Meer lezen >