Dit zeggen onze klanten

Waterdichte tassen

De bedrukte waterdichte tassen zijn natuurlijk ideaal te gebruiken bij wateractiviteiten zoals kanoën, raften, roeien en zeilen. De tassen zijn namelijk gemaakt van sterk waterdicht materiaal en hebben een roll-top sluiting. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat uw eigendommen niet nat worden als er regen valt en water opspat tijdens het varen. Ook zijn deze waterdichte tassen ideaal te gebruiken voor een dagje naar het strand. Naast alleen water houden de tassen ook zand tegen. De waterdichte tassen zijn gemakkelijk vast te maken aan een andere tas of riem , zodat u deze niet in de hand hoeft te dragen. De full color tas heeft als optie een verstelbare schouderband. Bij Premiumwereld bieden wij bedrukte waterdichte tassen aan in diverse maten en kleuren.

Meer lezen >

Waterdichte tassen bedrukken

Op een druk bezocht strand is het altijd handig om u te onderscheiden van de anderen zodat u de plaats waar u zich gevestigd heeft,  weet te herkennen en terug te vinden. Vaak wordt hiervoor een tas gebruikt. Bij Premiumwereld kunt u dan ook de waterdichte tassen laten bedrukken. De waterdichte tas van 5 en 12,5 liter kunt u laten bedrukken tot in 4 kleuren. De waterdichte tas van 1,5 liter wordt in full color bedrukt. U bent volledig vrij in het ontwerpen van uw opdruk dankzij de vele bedrukkingsmogelijkheden. Liever een neutrale tas? De waterdichte tas van 5 en 12,5 liter zijn ook onbedrukt verkrijgbaar. De waterdichte tassen van 5 en 12,5 liter zijn te bestellen vanaf 10 stuks en de full color tassen vanaf 150 stuks.

Meer lezen >

Waterdichte tassen met logo

De waterdichte full color tassen zijn ideaal te gebruiken voor promotionele doeleinden. Ze vallen meteen in het oog dankzij de full color bedrukking en zijn een leuk hebbedingetje om weg te geven tijdens beurzen of evenementen. De waterdichte tassen van 5 en 12,5 liter zijn juist weer ideaal te gebruiken als giveaway of als relatiegeschenk. Heeft u cliënten of relaties die zich bezig houden met activiteiten op of rondom het water? Dan is deze tas uitermate geschikt om cadeau te doen!

Meer lezen >

Meer lezen >