Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 49 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 49 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Rugtassen

Rugtassen bedrukken is een van de meest efficiënte manieren om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij het dragen van de rugtassen bevinden deze zich continu in het zichtveld van andere mensen. Bij Premiumwereld heeft u de keuze uit 5 verschillende modellen. Alle rugtassen zijn gemaakt van het materiaal polyester. Hierdoor zijn de rugtassen behoorlijk vormvast, niet luchtdoorlatend en goed bestand tegen zonlicht. Een van de meest geliefde rugtassen op het moment is de Stark Tech laptop tas. Met deze tas kunt u uw laptop veilig en eenvoudig vervoeren. Alle modellen zijn in verschillende kleuren te bestellen.

Meer lezen >

Rugtassen bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om de rugtassen te laten voorzien van een logo of stukje tekst. Het mooie van een rugtas met logo is dat het een onopvallende vorm van reclame is. De rugtassen kunnen tot in wel 4 kleuren bedrukt worden. Daarnaast is mogelijk om ieder model onbedrukt te bestellen. Alle modellen op de Stark Tech laptop tas na zijn vanaf 10 stuks te bestellen. De Stark Tech laptop tas is al vanaf 5 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Rugtassen met logo

De rugtas is ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of giveaway. Een goede tup is het al opvullen van de tas met verschillende producten en handige gadgets. Rugtassen zijn dan ook erg geliefd door werknemers die op de fiets naar het werk gaan. Daarnaast kunnen ze voor vele andere doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan werknemers die veel moeten reizen of in hun vrije tijd op reis gaan.

Meer lezen >

Meer lezen >