Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Anti-diefstal rugzakken

Met bedrukte anti-diefstal rugzakken minimaliseert u de kans dat zakkenrollers succes hebben. Er vinden dagelijks wereldwijd bijna een half miljoen zakkenrolincidenten plaats. De rugzakken hebben verborgen ritsen en aan de binnen en buitenkant van de rugzakken zitten verborgen opbergvakken. Bij de Bobby anti-diefstal rugzakken zit er aan de buitenkant ook nog een geïntegreerde USB poort. Aan de binnenkant van de anti-diefstal rugzakken vindt u gevoerde vakken voor een laptop of tablet en al uw andere spullen. De Bobby anti-diefstal rugzakken zijn gemaakt van snijvast hoogwaardig polyester. Hierdoor zijn de rugzakken in tegenstelling tot andere merken waterafstotend en bestand tegen scherpe voorwerpen zoals messen, scharen en andere scherpe voorwerpen. Daarnaast reflecteert de Bobby anti-diefstal rugzak in het donker waardoor het voor extra veiligheid zorgt. De Bobby anti-diefstal rugzak is onderscheiden met de Red Dot Design award 2017 en is uitgeroepen tot Promotional Product of the year 2017 door PromZ.

Meer lezen >

Anti-diefstal rugzakken bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of een slogan op de rugzak te laten bedrukken. Het laten bedrukken van uw bedrijfslogo op de anti-diefstal rugzak laat zien dat u om de veiligheid van uw werknemers geeft. Het bedrukken van uw ontwerp kan in tot wel 4 kleuren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de rugzak onbedrukt te bestellen. De anti-diefstal rugzakken kunnen al vanaf 5 stuks worden besteld.

Meer lezen >

Anti-diefstal rugzakken met logo

Heeft u een bedrijf waarbij uw werknemers vaak op reis moeten? Dan zijn anti-diefstal rugzakken ideaal te gebruiken als relatiegeschenk of giveaway. Met de rugzak kunnen ze hun spullen veilig opbergen in een van de verborgen vakken. Naast het op reis gaan is de Bobby anti-diefstal rugzak natuurlijk ook erg geschikt voor werknemers die dagelijks met de fiets naar het werk komen. Dankzij de reflecterende strip zorgt dit voor extra veiligheid voor werknemers die in de vroege ochtend of late avonduren naar het werk moeten.

Meer lezen >

Meer lezen >