Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte rolmaten bestellen

Bij Premiumwereld bestelt u uw bedrukte rolmaten. In ons assortiment vindt u rolmaten met allerlei verschillende specificaties. Zo hebben we kunststof, metalen en sleutelhanger rolmaten. Wanneer u op de bouw werkzaam bent, kunt u het beste voor een kunststof of een metalen rolmaat kiezen. Wanneer u onderweg bent en iets kleins op wilt meten, kunt u het beste voor de sleutelhanger rolmaat kiezen.

Meer lezen >

Rolmaten bedrukken

Premiumwereld is gespecialiseerd in het bedrukken van rolmaten. Ondanks dat wij veel rolmaten hebben, zijn alle rolmaten uit ons assortiment te bedrukken. De meeste rolmaten kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Ook zijn er enkele rolmaten die met een doming bedrukt kunnen worden. Een doming sticker zorgt ervoor dat uw rolmaat een luxe en exclusieve uitstraling krijgt. Bedrukte rolmaten zijn een perfecte giveaway voor zakenrelaties in de bouw! 

Meer lezen >

Rolmaten met logo

Rolmaten met een logo zijn een populair relatiegeschenk in de wereld van timmermannen, klussers en bouwvakkers. Rolmaten kom je op veel plekken tegen, maar zijn onmisbaar voor mensen die op de bouw werken. Ze zijn comfortabel om mee te nemen en daarom handig om mee te werken. Ook heeft bijna ieder huishouden een rolmaat thuis liggen. Vandaar dat de rolmaten van Premiumwereld ook privé uitstekend te gebruiken zijn. 

Meer lezen >