Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Toilettassen

Een bedrukte toilettas is het perfecte relatiegeschenk voor iedereen. Toilettassen zijn geschikt om artikelen voor de persoonlijke hygiëne of verzorgingsartikelen makkelijk bij elkaar te houden en deze veilig te vervoeren. Toilettassen komen altijd van pas! Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan reistassen, waaronder toilettassen in verschillende kleuren en formaten. Wij hebben toilettassen die zowel geschikt zijn voor mannen als vrouwen. Bedrukte toilettassen zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn.

Meer lezen >

Toilettassen bedrukken

Alle toilettassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. U kunt kiezen voor een full color bedrukking of voor een bedrukking in één tot vier kleuren. Toilettassen met een opdruk zijn handig voor in een hotel, op de camping of voor onderweg. Ook worden ze vaak meegenomen naar het zwembad, de sportschool of een wellnesscentrum. Door uw relaties en klanten een bedrukte toilettas cadeau te doen, is de kans groot dat uw bedrijfsnaam door veel mensen opgemerkt zal worden. Toilettassen bedrukken met uw logo is een goed idee voor ieder bedrijf in de cosmetica branche. Door uw logo of bedrijfsnaam op de toilettassen te laten drukken, zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt. Het bestellen en bedrukken van toilettassen is al mogelijk vanaf 5 stuks.

Meer lezen >

Toilettassen met logo

Toilettassen met logo bestelt u makkelijk en snel bij Premiumwereld. In ons ruime assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Wanneer u benieuwd bent naar hoe de reistassen met uw tekst of logo eruit zullen gaan zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. U krijgt op deze manier een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >