Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 16 van 16 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sporttassen

Met een bedrukte sporttas komt een team pas echt professioneel voor de dag. Voor al uw sportieve relaties zijn sporttassen met logo een zeer gewaardeerd geschenk. Er is altijd wel een gelegenheid voor het weggeven van een sporttas met bedrukking. Zo kunt u de tas bijvoorbeeld weg geven tijdens een beurs of open dag. De sporttassen met logo zijn praktisch en zorgen bovendien voor meer bereik, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste sporttassen in verschillende

Meer lezen >

Sporttassen bedrukken

Alle sporttassen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Alle tassen kunnen full color of met één tot vier kleuren bedrukt worden. De sporttassen met logo zijn niet alleen leuk om in te zetten als promotiemiddel, maar kunnen ook uitstekend weggegeven worden aan eigen team- en verenigingsleden. Verras bijvoorbeeld alle teamleden met een unieke sporttas die is bedrukt met uw eigen logo of een motiverende tekst. Dit werkt stimulerend voor de samenhorigheid en de teamspirit, waardoor ook de resultaten van het team omhoog zullen gaan.

Meer lezen >

Sporttassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel sporttassen met logo bestellen. In ons ruime assortiment zit er altijd wel iets geschikts voor u bij. Als u benieuwd bent naar hoe de sporttassen met uw logo of tekst eruit zullen gaan zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >