Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

RFID kaarthouders

Bedrukte RFID kaarthouders zijn erg luxe portefeuilles. Met een kaarthouder kan het rijbewijs, de pinpas en andere belangrijke pasjes makkelijk vervoerd worden, zonder dat u meteen uw hele portemonnee hoeft mee te nemen. Alle pasjes blijven makkelijk bij elkaar. Het speciale aan de RFID kaarthouders is dat deze zeer goed beveiligd zijn tegen betalingsfraude en identiteitsdiefstal vanwege het elektromagnetische schild. Daarnaast zijn deze kaarthouders erg dun, zodat deze makkelijk in een tas of zak passen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste RFID kaarthouders in verschillende soorten en maten.

Meer lezen >

RFID kaarthouders bedrukken

Alle RFID kaarthouders kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking in één tot vier kleuren. U kunt daarnaast ook kiezen voor een gravure. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De RFID kaarthouders beschikken over een groot decoratievlak, waardoor ze ideaal zijn om te bedrukken. De bedrukte RFID kaarthouders kunnen prima ingezet worden voor promotiedoeleinden of als giveaway. Uw relaties en klanten zullen zeer blij zijn met een bedrukte RFID kaarthouder als relatiegeschenk omdat deze altijd van pas komen. Door de goede kwaliteit en een mooie opdruk zal bij het gebruik van de RFID kaarthouder uw bedrijfsnaam binnen het gezichtsveld van uw doelgroep vallen. Zo zal uw naamsbekendheid aanzienlijk toenemen.

Meer lezen >

RFID kaarthouders met logo

RFID kaarthouders bestelt u eenvoudig en snel bij Premiumwereld. Als u benieuwd bent naar hoe de kaarthouders eruit zullen gaan zien met uw logo of tekst, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. De RFID kaarthouders kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 3 stuks.

Meer lezen >

Meer lezen >