Dit zeggen onze klanten

Reiskussens

Met bedrukte reiskussens kunt u het uzelf comfortabel maken tijdens een lange reis of op vakantie. Een reiskussen zorgt voor optimale ondersteuning van de nek, schouders en het hoofd. De reiskussens worden ook wel nekkussens genoemd. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan reiskussens. U kunt bij ons kiezen uit een opblaasbaar of een foam reiskussen. Daarnaast hebben wij travel sets die naast een nekkussen bijvoorbeeld ook een oogmasker bevatten. De reiskussens kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Reiskussens bedrukken

Alle nekkussens uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking in één tot vier kleuren of een full color bedrukking. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Nekkussens bedrukken is in verscheidene situaties een goed idee. Als u bijvoorbeeld reizen aanbiedt, is een reiskussen natuurlijk het ideale product voor uw klanten om mee te nemen op reis. Ook wanneer u actief bent in de vrijetijdsbranche kan een nekkussen goed van pas in een wellness centrum of gewoon lekker op het strand. Veel mensen vinden het ook erg fijn om de reiskussens te gebruiken voor thuis. Nekkussens bedrukken met uw logo is daarom eigenlijk altijd een goed idee. U kunt met deze bedrukte reiskussens veel zakenrelaties en potentiële klanten blij maken.

Meer lezen >

Reiskussens met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel reiskussens met logo bestellen. In ons ruime assortiment zit er altijd wel iets geschikts voor u tussen. Wanneer u benieuwd bent naar hoe de reiskussens met logo of tekst eruit zullen gaan zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Op deze manier krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >