Dit zeggen onze klanten

Koeltassen

Met een bedrukte koeltas kun je je drankjes en eten gekoeld houden tijdens de warme zomerdagen. Er is namelijk niets zo vervelend als eten of drinken dat warm wordt door de hitte. Je kunt dit makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een koeltas. De praktisch geïsoleerde koeltassen houden je dranken en eten koel en fris. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan koeltassen in alle formaten. De koeltassen zijn voor vele doeleinden bruikbaar. Of het nu gaat om een picknick, een uitje of een outdoor lunch, de koeltas is een onmisbaar hulpmiddel. Koeltassen zullen ervoor zorgen dat je lunch altijd koel en vers blijft.

Meer lezen >

Koeltassen bedrukken

Alle koeltassen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Door de koeltassen te laten bedrukken, geef je ze een uniek uiterlijk. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De koeltassen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Een koeltas is niet alleen geschikt voor de warmere dagen, maar kan het hele jaar door gebruikt worden. Benieuwd naar hoe de koeltassen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio! Het bestellen en bedrukken van de koeltassen is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Koeltassen met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel koeltassen met logo bestellen. Bij ons op de website start jouw zoektocht naar de perfecte bedrukte koeltas. Koeltassen met bedrukking zijn ideale relatiegeschenken. Een bedrukte koeltas zal daarom zeker gewaardeerd worden door jouw relaties. De koeltassen met bedrukking zijn ook erg leuk om weg te geven in de recreatiebranche. Hierbij kun je denken aan campings of aan reisbureaus. De koeltas met logo zal met liefde gebruikt worden en zal vaak in het zicht zijn. Zo zal je logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf zeker zal toenemen.

Meer lezen >

Meer lezen >