Dit zeggen onze klanten

Bagagesloten

Dankzij een bedrukt bagageslot kunt u met een veilig gevoel uw persoonlijke spullen in een koffer vervoeren. Bij Premiumwereld bent u aan het goede adres voor het bestellen van bagagesloten. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan verschillende bagagesloten die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. U vindt in ons assortiment bagagesloten in verschillende kleuren en modellen. De bagagesloten werken met een cijfer code die u zelf eenvoudig kunt instellen. Een bagageslot met bedrukking is de perfecte give-away om weg te geven aan uw klanten en relaties die veel reizen, maar ook uw eigen medewerkers zullen blij verrast zijn met een functioneel relatiegeschenk als een bedrukt bagageslot.

Meer lezen >

Bagagesloten bedrukken

U geeft de bagagesloten eenvoudig een leuk en uniek uiterlijk door ze te voorzien van een mooie opdruk. Zo kunt u de bagagesloten voorzien van een bedrukking in één tot vier kleuren. Ook een full color bedrukking is mogelijk bij de bagagesloten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo of website op de bagagesloten te laten bedrukken. De bagagesloten zullen met de bagage naar vele plekken afreizen, waardoor uw bedrijfsgegevens door vele mensen gezien zullen worden. Zet uw relaties goed in het zonnetje en geef ze een bagageslot met logo cadeau!

Meer lezen >

Bagagesloten met logo

Bij Premiumwereld bestelt u eenvoudig en snel mooie bagagesloten met opdruk. Voorafgaand aan uw bestelling heeft u bij ons de mogelijkheid om een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. U krijgt dan een digitaal beeld toegestuurd waarop u het eindresultaat van de bagagesloten met uw bedrijfsgegevens erop alvast kunt zien. Het aanvragen van een digitaal voorstel is geheel gratis en vrijblijvend. Ook een offerte kunt u eenvoudig en snel aanvragen via onze website. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag hulp bij het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk met opdruk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >