Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prodir QS balpennen

Met de bedrukte Prodir QS pennen heb je verschillende winnaars van ‘The Promotional Gift Award’ in huis! Prodir is een bedrijf uit Zwitserland dat bekend staat om haar innovatie en hoogwaardige kwaliteit. De functionele Prodir QS pen heeft door de speciale productietechniek een opvallend 3D design. Het iconische en compacte oppervlak maakt het moderne design compleet. Met de Prodir QS pennen heb je de keuze uit verschillende frisse en zakelijke kleuren. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een hervulbare blauw of zwart schrijvende vulling. De vernieuwende en elegante vorm van de Prodir QS pennen maken de pen herkenbaar en authentiek. De Prodir QS pennen hebben een smalle en praktische clip, waarmee ze vrijwel aan alles eenvoudig vastgemaakt kunnen worden. De Prodir QS pennen zijn tot in het kleinste detail memorabele balpennen. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan de Prodir QS pennen.

Meer lezen >

Prodir QS balpennen bedrukken

Alle Prodir pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De Prodir QS pen heeft een innoverend 3D drukoppervlak. De pen kan tot in wel vier kleuren bedrukt worden. Door het indrukwekkende uiterlijk weet je zeker dat de Prodir QS pennen een uitstekende keuze zijn voor jouw bedrijf. Alle mogelijkheden van de Prodir QS pennen zorgen ervoor dat je een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij jouw organisatie. Benieuwd naar hoe de QS pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir QS balpennen met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel de Prodir QS pennen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de Prodir QS pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. De Prodir QS pennen zijn luxe reclamedragers met een hoge succesfactor. Deel de Prodir pennen uit op beurzen en evenementen of doe ze cadeau aan je klanten en medewerkers. Door de comfortabele schrijfeigenschappen en lange levensduur, zal je logo en bedrijfsinformatie gedurende een lange periode veelvuldig onder de aandacht van jouw doelgroep komen. Dit is positief voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >