Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prodir DS8 balpennen

De bedrukte Prodir DS8 pen is tot in het kleinste detail een functionele pen. Deze driehoekige pen heeft een tijdloos design en een ergonomisch ontwerp. De driehoekige vorm van de Prodir DS8 pen en de Floating Ball vulling zorgen voor een zeer aangenaam schrijfgevoel. De Prodir DS8 is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende metalen clips, wat de pen nog exclusiever maakt. Bij Premiumwereld vind je de Prodir DS8 in verschillende uitvoeringen: Matt, Polished, Soft Touch en Transparent. Alle mogelijkheden van de Prodir DS8 pen zorgen ervoor dat je een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij de huisstijl van je organisatie!

Meer lezen >

Prodir DS8 balpennen bedrukken

Alle Prodir pennen kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De Prodir DS8 pen is door het opvallende en extravagante uiterlijk een uitstekende keuze voor jouw bedrijf. De Prodir DS8 pen heeft vijf drukposities op de clip, op de houder en naast de clip. Hierdoor heb je veel mogelijkheden om deze pen te personaliseren. De Prodir DS8 pennen hebben een praktische clip, waarmee de pennen vrijwel aan alles eenvoudig vastgemaakt kunnen worden. Benieuwd hoe de Prodir DS8 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS8 balpennen met logo

De Prodir DS8 pennen bestel je makkelijk en snel bij Premiumwereld. Het bestellen en bedrukken van de Prodir DS8 pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. De combinatie van uitstekende kwaliteit en schrijfcomfort maakt de Prodir DS8 pen een succesvolle reclamedrager met een luxe uitstraling. Deel de bedrukte Prodir pennen uit op evenementen, beurzen of open dagen. Ook kun je ervoor kiezen om de pennen met logo cadeau te doen aan al je klanten en werknemers. Op deze manier zal je logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >