Dit zeggen onze klanten

Prodir DS7 pennen

Met de bedrukte Prodir DS7 pen heb je de winnaar van ‘The Promotional Gift Award’ in huis! Het model van de pen straalt sierlijkheid, moderniteit en een eigen identiteit uit. De Prodir DS7 heeft een drukbutton midden op de pen, die behalve voor effectiviteit ook nog eens zorgt voor een goede aansluiting bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Door de drukbutton kun je makkelijk details toevoegen in een bepaalde kleur, waardoor de huisstijl van je bedrijf nog beter uitkomt. Naast de keuze van het type pen de kleur van de pen, kan je er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een satin of standaard punt. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan Prodir pennen, waaronder de DS7. Bij deze pen kun je kiezen voor verschillende uitvoeringen, zoals Frosted, Matt, Transparent of Polished.

Meer lezen >

Prodir DS7 pennen bedrukken

Alle Prodir DS7 pennen kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De Prodir DS7 kan op verschillende plekken bedrukt worden. Door de pen te bedrukken, zal deze nog meer opvallen. Je hebt de mogelijkheid om de Prodir DS7 pen te laten bedrukken op de clip, naast de clip, aan de andere kant van de clip op de dop en op de houder rondom de pen. De pen kan bedrukt worden tot in wel vier kleuren. Ben je benieuwd hoe de Prodir DS5 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS7 pennen met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel de Prodir DS7 pennen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de Prodir DS7 pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. Met een Prodir DS7 pen kies je altijd voor kwaliteit! Deel de bedrukte Prodir pennen uit op beurzen en evenementen of doe ze cadeau aan je klanten en medewerkers. De Prodir DS7 pen met logo is iets wat consumenten snel ergens mee naartoe nemen of uitlenen. Hierdoor wordt jouw bedrijf veelvoudig gepromoot, wat positief is voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Twijfel niet om contact met een van onze medewerkers op te nemen als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >

Meer lezen >