Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prodir DS4 pennen

De bedrukte Prodir DS4 pen bracht een verandering in de pennen van Prodir. Totdat de Prodir DS4 uitkwam, waren alle pennen van Prodir altijd rond of driehoekig. De Prodir DS4 brengt hier verandering in, want deze pen heeft namelijk een vierkante vorm. Deze Prodir pen is verkrijgbaar in een matte of soft touch uitvoering. De clip staat 45 graden geroteerd op de pen en is enkel in een polished uitvoering te verkrijgen. Het drukknopje kan in dezelfde kleur als die van de clip gekozen worden of in een metalen uitvoering in satin of chroom. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan Prodir pennen, waaronder de DS4 pennen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor zal er altijd een geschikte pen voor je tussen zitten!

Meer lezen >

Prodir DS4 pennen bedrukken

Door zijn vierkante vorm kan de Prodir DS4 op vele manieren bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. Je kan ervoor kiezen om je slogan of website op één van de vier zijden van de houder te drukken terwijl je logo extra goed naar voren komt op de clip. Door de Prodir DS4 helemaal in eigen kleuren te matchen, kan je kiezen voor een pen die helemaal aansluit bij jouw huisstijl en logo. Benieuwd naar hoe de Prodir DS4 eruit komt te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Prodir DS4 pennen met logo

De Prodir DS4 kun je vanaf 500 stuks makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Door de unieke uitstraling en hoge Zwitserse kwaliteit blijven Prodir pennen lang in gebruik. De vierkante Prodir DS4 balpen is uitermate geschikt als giveaway voor relaties, op beurzen of tijdens open dagen. Door de Prodir DS4 te bedrukken, blijf je ook na het geef moment nog lang in beeld bij de ontvanger. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >