Dit zeggen onze klanten

Prodir DS3 balpennen

Met de bedrukte Prodir DS3 pennen heb je de absolute bestseller van Prodir in huis! Het iconische design van deze pen staat gelijk aan de hoogwaardige kwaliteit die Prodir nastreeft. Prodir DS3 pennen zijn tijdloos, elegant en staan bekend als ‘The Original’ onder de Prodir pennen. De achterkant van de Prodir DS3 pen kan uitgevoerd met een kleine ring, wat zorgt voor een attractief accent. Hierdoor zal de pen extra opvallen. Je kan ervoor kiezen om de pen te voorzien van een satin of standaard punt. Ook kun je kiezen voor een blauwe of zwart schrijvende vulling. Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. Ook bij Prodir wordt gedacht aan duurzaamheid. Zo wordt het afval dat ontstaat tijdens het productieproces hergebruikt en kan je kiezen voor de DS3 Biotic, die voor 80% biologisch afbreekbaar is.

Meer lezen >

Prodir DS3 balpennen bedrukken

Alle Prodir DS3 pennen uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De pennen kunnen in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Ook biedt de Prodir DS3 meerdere opties voor wat betreft de bedrukking van de pen. Zo kan je je logo op de clip laten bedrukken, maar ook op de zijkant. De brede en licht gebogen clip is perfect om te bedrukken. Alle mogelijkheden van de Prodir DS3 pen zorgen ervoor dat je een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. Benieuwd naar hoe de Prodir DS3 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS3 balpennen met logo

Bij Premiumwereld kun je de Prodir DS3 pennen makkelijk en snel bestellen vanaf 500 stuks. Door het unieke ontwerp is de Prodir DS3 pen een doeltreffende reclamedrager met een luxe uitstraling. Je kan de bedrukte pennen uitdelen op beurzen, open dagen en evenementen om zo meer naamsbekendheid te verwerven voor je bedrijf. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >