Dit zeggen onze klanten

Pringles bedrukken

Pringels zijn een iconisch snack, bekend om hun kenmerkende golvende vorm en knapperige textuur. Maar wat als u de Pringels nog unieker wilt maken? Met bedrukking kunt u de Pringels een geheel eigen, gepersonaliseerd tintje geven. Van grappige teksten tot opvallende logo's de mogelijkheden zijn eindeloos. De nieuwe 90% papieren koker beschermt de Pringles en houdt ze net zo lekker en knapperig als de dag waarop ze zijn gemaakt! En natuurlijk is ook deze hersluitbaar, zodat je Pringles chips vers blijven.

Meer lezen >

Pringles chips met logo

De kokers van de Pringles worden bedrukt doormiddel van een full color wikkel rondom. Hierdoor zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij de wikkels drukken in fotokwaliteit waardoor het mogelijk is alle boodschappen en logo's haarscherpt te drukken. Maar hoe kiest u nu het perfecte ontwerp voor de gepersonaliseerde Pringels? Laat u inspireren door populaire trends, seizoensgebonden designs of uw eigen creativiteit. Benieuwd hoe de Pringles eruit komen te zien met uw logo of ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verassen door onze studio.

Meer lezen >

Bedrukte Pringles

Bedrukte Pringles zijn ideaal om uit te delen tijdens een beurs, evenement of als tussendoortje. Pringles is algemeen bekend merk dat staat voor een bepaalde smaak en kwaliteit, dit zal direct herkend worden door de ontvanger. Door uw bedrijfsnaam aan het merk Pringles te koppelen laat u meteen een goede indruk achter. 

Meer lezen >

Meer lezen >