Dit zeggen onze klanten

Xtorm powerbanks

De innovatieve Xtorm powerbanks zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u altijd en overal toegang hebt tot krachtige energie. Zo zijn er draadloze powerbanks, waarmee u gemakkelijk en snel uw smartphone kunt opladen. Of solar powerbanks die worden gevoed door zonlicht en een uitstekende keuze zijn voor op vakantie of op reis. Xtorm heeft powerbanks met een batterijcapaciteit van 5.000 mAh tot 20.000 mAh. Dus of u nu van de stedentripjes bent, of graag verre reizen maakt, Xtorm heeft voor iedereen de perfecte powerbank oplader! De Xtorm powerbanks worden gemaakt met het oog op duurzaamheid, ze worden zo ontworpen dat ze jarenlang meegaan.

Meer lezen >

Xtorm powerbanks bedrukken

U kunt de Xtorm powerbanks laten bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsslogan. De Xtorm powerbanks zijn full colour te bedrukken. Een bedrukte powerbank is niet alleen een bron van stroom, maar ook een krachtig instrument voor merkpromotie en klantloyaliteit. Doordat u de powerbank overal mee naartoe neemt zal uw logo door veel mensen worden gezien. Dit zal zorgen voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf.

Meer lezen >

Xtorm powerbanks met logo

De powerbanks van Xtorm zijn van hoge kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Deze powerbanks zijn ook te bedrukken met uw eigen logo. Een Xtorm powerbank met logo is een mooi en functioneel relatiegeschenk. Xtorm powerbanks zijn er in verschillende maten en capaciteiten, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw behoeften. Of u nu onderweg bent en uw smartphone moet opladen, een lange reis maakt en uw laptop energie nodig heeft, of in de natuur avonturen beleeft met je outdoor gadgets, er is een Xtorm powerbank voor u.

Meer lezen >

Meer lezen >