Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Multi-functionele powerbanks

Een bedrukte multifunctionele powerbank is anders dan een reguliere powerbank doordat deze extra functies heeft naast alleen opladen. Een van deze powerbanks heeft een zaklampfunctie waarmee u naast een  telefoon oplader ook een zaklamp bij de hand heeft. Voor een jonge doelgroep is er een powerbank met speakerfunctie aan, deze zal de jeugd ontzettend aanspreken. De telefoon kan tijdens het opladen op de ingebouwde speaker worden gezet. Hierdoor kan er muziek of een serie met fantastisch geluid worden afgespeeld. Er zijn ook powerbanks met een ingebouwde telefoonhouder beschikbaar. Bij deze powerbank kunt u uw telefoon neerzetten terwijl deze oplaad, zodat er bijvoorbeeld een serie gekeken kan worden terwijl uw telefoon oplaad.

Meer lezen >

Multi-functionele powerbanks bedrukken

Laat nu multi-functionele powerbanks bedrukken met uw logo of tekst. Er zijn vele mogelijkheden om de multi-functionele powerbank te bedrukken. Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk, zo kunt u onder andere kiezen uit een chique lasergravure. Daarnaast kunt u tot wel 5 kleuren bedrukken en is er ook een optie om in full colour te bedrukken. Hierdoor kan u er voor kiezen om de powerbanks te bedrukken met bijvoorbeeld een mooie foto of een logo met kleurverloop.

Meer lezen >

Multi-functionele powerbanks met logo

Een powerbank die gecombineerd is met een andere functionaliteit én bedrukt is zal nog meer opvallen dan een reguliere powerbank. Daarnaast heeft uw doelgroep door de extra functies nog meer plezier van uw powerbanks dan reguliere powerbanks. Zo is de powerbank met zaklamp bijvoorbeeld uitermate geschikt voor relaties die bijvoorbeeld veel nachtdiensten draaien, maar deze is ook handig om simpelweg het sleutelgat te kunnen vinden in het donker. De powerbank met speaker zal zeer populair zijn bij een jongere doelgroep, en zal deze op allerlei momenten gedurende dag gebruiken. De powerbank met ingebouwde houder is voor iedere doelgroep geschikt.

Meer lezen >

Meer lezen >