Dit zeggen onze klanten

Duracell Powerbanks

Een bedrukte Duracell powerbank is een snelle, veilige en betrouwbare oplossing voor uw dagelijkse stroombehoeften. Een powerbank is een klein en draagbaar relatiegeschenk. Met een powerbank kunt u een smartphone, tablet of een ander toestel overal en wanneer u maar wenst opladen. Op deze manier heeft u geen stopcontact meer nodig om uw draagbare apparaten op te laden. Bij Powerbankswereld vindt u een ruim assortiment aan powerbanks, waaronder de Duracell powerbanks. U heeft hierbij de keuze uit hoeveel MAH uw powerbank moet hebben. Voor de gemiddelde smartphone heeft u 2.000 MAH nodig om deze volledig op te laden. Bij ons vindt u powerbanks van 3.350 tot 10.050 MAH. Met de Duracell powerbank kunt u tegelijkertijd uw telefoon en de powerbank opladen.

Meer lezen >

Duracell Powerbanks bedrukken

Alle Duracell powerbanks uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Deze bedrukking is full color. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Ondanks de compactheid van de powerbank, heeft deze toch een relatief groot drukoppervlak. Hierdoor staat uw logo extra in de spotlight. Uw logo zal door veel mensen gezien worden doordat een powerbank overal mee naartoe wordt genomen. Dit zal zorgen voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf.

Meer lezen >

Duracell Powerbanks met logo

Bij Powerbankswereld kunt u makkelijk en snel Duracell powerbanks met logo bestellen. Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte powerbank voor u! In ons grote assortiment zit er altijd wel iets geschikts bij voor u. De Duracell powerbanks kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 10 stuks. Van te voren heeft u de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >