Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Popwallets

Popwallets zijn multifunctionele telefoonaccessoires. De Popwallet is een kunststof kaarthouder die geschikt is voor 3 betaalkaarten of ca. 6 visitekaartjes. De Popwallet beschikt over een Popgrip met Poptop. Met de Popwallet kunt u uw pasjes makkelijk meenemen en zorgt u er ook nog eens voor dat u meer grip en houvast heeft over uw smartphone. De Popwallet kan makkelijk op uw telefoon bevestigd worden door de plakstrip. U kunt de Popwallet het beste plakken op de meest gladde, harde apparaten en hoesjes. De Popwallet is niet geschikt voor siliconen, zeer getextureerde en zachte hoesjes. De kaarthouder inclusief Popgrip en Poptop kunt u met één handeling van uw telefoon afhalen, zodat draadloos opladen van uw telefoon mogelijk is. De Popwallet kan ook gebruikt worden als telefoonstandaard of als een selfie-standaard.

Meer lezen >

Popwallets bedrukken

De Popwallets en de Poptop kunnen allover full color bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten Popsockets, waaronder de Popwallets. De Popwallet met Popsocket erop kan op twee verschillende pop-up standen gepositioneerd worden, waardoor u uw smartphone op iedere gewenste positie neer kunt zetten. De Popwallets zijn geschikt voor alle gangbare modellen smartphones en iPhones. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Popwallet? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Popwallets online bestellen

De bedrukte Popwallets kunnen makkelijk en snel online besteld worden vanaf 25 stuks. Wanneer u ervoor kiest om de Popwallets te laten bedrukken, bent u continu in beeld bij de gebruiker. De gemiddelde Nederlander besteedt tot wel meer dan 2 uur per dag aan internet op hun smartphone. De Popwallets met logo zijn dus een uitstekende manier om reclame te maken voor uw bedrijf op beurzen of evenementen. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal zeker toenemen doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >