Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende poloshirts

Goede vlamvertragende poloshirts zijn van een onschatbare waarde op de werkvloer. De vlamvertragende polo’s zorgen voor veiligheid en extra bescherming voor wanneer u bij open vuur of bij andere brandgevaarlijke plekken werkzaamheden verricht. U vindt bij ons een ruim assortiment aan vlamvertragende poloshirts met lange mouwen waardoor u op een veilige manier uw werkzaamheden in de buurt van hitte en rondvliegende vonken kunt verrichten. We hebben poloshirts van het bekende merk Tricorp. Hierdoor weet u zeker dat u vlamvertragende poloshirts van kwaliteit in huis haalt. De vlamvertragende polo’s hebben verschillende certificeringen. Zo zijn ze EN 11612 gecertificeerd. Dit houdt in dat de polo’s bescherming bieden tegen hitte en vlammen. Ook zijn de poloshirts EN 1149 gecertificeerd, wat betekent dat de polo’s beschermen tegen elektrostatische eigenschappen.

Meer lezen >

Vlamvertragende poloshirts online bestellen

U kunt de vlamvertragende poloshirts eenvoudig en snel online bestellen. Zowel bedrukt als onbedrukt kunnen de polo's al besteld worden vanaf één stuk. Bij de brandweer komen vlamvertragende poloshirts altijd goed van pas, maar ook in de afvalverwerking of bepaalde takken van de chemische industrie. De vlamvertragende poloshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De polo’s kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 5XL. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Vlamvertragende poloshirts bedrukken

Het is mogelijk om de vlamvertragende poloshirts te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukt kunnen de poloshirts ook geborduurd worden. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Ook met vlamvertragende polo’s kan uw personeel representatief voor de dag komen wanneer u de polo's laat bedrukken of borduren. Een ander voordeel is dat uw logo door veel mensen gezien zal worden en daardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de vlamvertragende poloshirts eruit zullen komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >