Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

High visibility poloshirts

De high visibility poloshirts zijn perfect voor wanneer u of uw medewerkers veel buiten werken. Met de high visibility polo’s kunnen uw medewerkers veilig hun werkzaamheden verrichten doordat zij goed zichtbaar zijn. Bij bepaalde beroepen is het verplicht om high visibility kleding te dragen. Er worden strenge eisen gesteld aan de zichtbaarheid van uw werknemers, zoals de EN ISO 20471 norm die de hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in ieder stuk veiligheidskleding vastlegt. Bij ons vindt u een breed assortiment aan high visibility poloshirts in verschillende modellen en kleuren. Zo hebben we polo’s met korte, maar ook lange mouwen. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alle high visibility polo’s voldoen aan de vereiste wetgeving en eisen.

Meer lezen >

High visibility poloshirts online bestellen

De high visibility poloshirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de polo’s zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. In ons assortiment vindt u high visibility polo’s van bekende merken waaronder Dassy en Tricorp. De high visibility poloshirts kenmerken zich door de felle kleuren en de reflecterende strepen. De polo’s worden zo ontworpen dat een optimale zichtbaarheid gecreëerd wordt voor een veilige werksituatie. Ook zijn de polo’s sneldrogend en vochtafvoerend. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

High visibility bedrukken

Het is mogelijk om de high visibility polo’s te laten bedrukken of borduren. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Er zijn strenge eisen verbonden aan het bedrukken en borduren van de polo’s doordat het gaat om high visibility polo’s. Wanneer u kiest voor een bedrukking of borduring zorgen wij ervoor dat de certificering gehandhaafd blijft en dat de polo’s gepersonaliseerd worden op een plek die is gebonden aan alle regels. Op deze manier kunt u extra opvallen met de high visibility poloshirts. Bent u benieuwd naar hoe de high visibility polo’s eruit zullen komen te zien met uw gekozen bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >