Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 37 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 37 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dames poloshirts

De dames poloshirts zijn specifiek geschikt voor vrouwelijke werknemers. De dames polo’s zijn getailleerd en sluiten beter aan bij vrouwen. Geen enkel ander kledingstuk heeft zo veel verschillende kanten als de polo. Van het bedrijfsleven tot in de sportindustrie, in de evenementenbranche of gewoon in de vrije tijd: polo’s zijn voor bijna iedere branche geschikt. De dames poloshirts zijn getailleerde modellen met zij-splitjes. Het duurzame kleur- en vormvaste materiaal van de polo’s zorgt voor veel en lang draagplezier. De poloshirts zijn luxe afgewerkt. Zo is de naad in de nek afgezet met een zacht materiaal zodat het irritaties voorkomt en zijn de polo’s afgewerkt met een 3-knoopssluiting. U vindt bij ons een ruim assortiment aan polo’s speciaal voor vrouwen in verschillende modellen en kleuren.

Meer lezen >

Dames poloshirts online bestellen

U kunt de dames poloshirts makkelijk en snel online bestellen. Het is mogelijk om de polo’s zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. We hebben polo’s van verschillende bekende merken, zoals Tricorp, Dassy en Mascot. De dames polo’s zijn ideaal voor vrouwen die tijdens hun werk uw bedrijf vertegenwoordigen en gezien worden door relaties en klanten. Verder zijn de polo’s ook erg effectief voor in het onderwijs, zoals voor tijdens schoolreisjes met grote groepen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Dames poloshirts bedrukken

Alle dames poloshirts kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Poloshirts met bedrukking zijn perfect om te dragen tijdens evenementen, beurzen of in het dagelijks leven. Polo’s stralen professionaliteit uit en zijn daarmee erg representatief voor uw bedrijf. Wanneer u de polo’s laat bedrukken met uw logo zal uw logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker stijgen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de dames poloshirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >