Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kauwgom

Met de bedrukte kauwgomstrips van Premiumwereld bent u in staat om uw adem langdurig fris te houden, waardoor u uw zelfvertrouwen een boost kunt geven tijdens een belangrijke meeting of een andere belangrijke afspraak. De bijbehorende kauwgoms zijn van het merk Sportlife en behoren al sinds de jaren ’80 en ’90 tot de meest favoriete kauwgoms van Nederland. Deze kauwgoms hebben hun bekendheid dan ook te danken aan de goede kwaliteit. Bij Premiumwereld vindt u allerlei soorten pepermunt, waaronder de kauwgom. Door de handige doordrukverpakking zijn de kauwgoms allemaal individueel verpakt en kunt u de kauwgom er eenvoudig uitduwen. Door de compacte verpakking kunt u de kauwgoms overal makkelijk mee naar toe nemen.

Meer lezen >

Kauwgom bedrukken

De verpakking van de kauwgom kan geheel naar uw eigen wensen en in lijn met uw huisstijl bedrukt worden. De verpakking wordt full color bedrukt, waardoor uw gewenste opdruk er gegarandeerd uit zal springen. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelfgekozen tekst. Door de verpakking van de kauwgom te laten bedrukken, creëert u een uniek promotieartikel dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij uw relaties. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de verpakking van de kauwgom? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kauwgom online bestellen

U kunt de kauwgom eenvoudig en snel online bestellen bij Premiumwereld. Een potentiële klant zal uw bedrijf niet snel vergeten na het ontvangen van een pakje kauwgom met uw logo erop. Telkens weer wordt uw relatie bij het pakken van een kauwgom weer herinnerd aan uw bedrijf. Daarom zijn de bedrukte kauwgom strips ideaal om in te zetten als reclamemiddel voor op beurzen, evenementen en open dagen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >