Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Blikjes pepermunt

Bedrukte blikjes pepermunt zijn niet meer weg te denken uit de branche van relatiegeschenken en promotieartikelen. De pepermunt blikjes kunnen makkelijk geopend worden door het dekseltje in te drukken. Wanneer u het blikje weer dicht wilt maken, zet u het dekseltje terug op het bakje en drukt u op de zijkant. De blikjes kunnen zo veilig overal mee naartoe genomen worden, zonder dat het blikje onverwachts open zal gaan. De metalen blikjes pepermunt zijn in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar. Zo vindt u in ons assortiment blikjes die gevuld kunnen worden met 12 gram pepermunt, maar ook blikjes die met 25 gram gevuld kunnen worden. Daarnaast hebben we verschillende vormen blikjes, zoals bijvoorbeeld een hartje of een rondje. De blikjes pepermunt zijn makkelijk om mee te nemen, doordat ze in iedere broekzak, auto of tas passen. Zo bent u overal waar u heen gaat voorzien van frisse pepermunt.

Meer lezen >

Blikjes pepermunt bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de blikjes pepermunt te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één kleur of full color. Door de blikjes pepermunt te laten bedrukken met uw logo, creëert u een uniek promotieartikel. Het voordeel van de blikjes pepermunt is dat ze gemakkelijk nagevuld kunnen worden. Het blikje kan dus continu hergebruikt worden, waardoor uw logo ook continu onder de aandacht zal blijven. Bent u benieuwd naar hoe de blikjes pepermunt eruit zullen komen te zien met uw gewenste opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Blikjes pepermunt online bestellen

U kunt de bedrukte blikjes pepermunt eenvoudig en snel online bestellen. Met bedrukte blikjes pepermunt maakt u op iedere beurs of evenement een goede indruk op de aanwezige gasten. Doordat mensen de bedrukte blikjes vaak meenemen als ze deur uitgaan, zal uw logo ook door veel andere potentiële klanten gezien worden. Op deze manier zorgt u voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf en voor een frisse adem van uw doelgroep! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >