Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 33 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 33 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Eco pennen

Bedrukte eco pennen zijn één van de populairste en meest effectieve relatiegeschenken van het moment. Ieder bureau ligt vol met bedrukte pennen en andere schrijfwaren. Als bedrijf kun je hier natuurlijk perfect op inspelen. Geef je klanten en zakenrelaties een bedrukte pen cadeau en uw logo of bedrijfsnaam zal bij ieder kantoor zichtbaar zijn. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan eco pennen. Onze eco pennen zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en zijn hierdoor een stuk beter voor het milieu. Wil je de duurzaamheid van jouw bedrijf benadrukken? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment.

Meer lezen >

Eco pennen bedrukken

Alle eco pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. De pennen kunnen zowel op de houder als op de clip bedrukt worden met jouw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Bij Premiumwereld voorzien we de eco pennen van een kwalitatieve bedrukking. Pennen worden meerdere keren op een dag gebruikt en worden dus door behoorlijk wat mensen gezien. Niet alleen het uiterlijk van de eco pennen zal een boost krijgen, maar ook de naamsbekendheid van een bedrijf gaat omhoog wanneer de pennen voorzien worden van een bedrukking. Benieuwd naar hoe de eco pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Eco pennen met logo

Bij Premiumwereld kan je makkelijk en snel eco pennen met opdruk bestellen. Een bedrukte pen is een ideale giveaway. Je geeft meteen een goed beeld van jouw bedrijf af wanneer je een duurzaam geschenk inzet als relatiegeschenk of promotiemiddel voor je bedrijf. De eco pennen kunnen uitgedeeld worden op evenementen, beurzen en open dagen. De pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >