Dit zeggen onze klanten

Parker Vector pennen

De Parker Vector pen is een pen waarbij u gegarandeerd op de vakkundigheid van Parker kunt rekenen. Deze pen is simpel, essentieel en betrouwbaar. De Parker Vector pennen staan bekend om hun ongeëvenaarde schrijfcomfort en kwaliteit. De Parker Vector pen beschikt over een functionele cilindervorm en een ultrabestendige, krasvrije behuizing. Deze pen balanceert perfect in de hand. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de Parker Vector pen. Wij beschikken over twee modellen, namelijk de balpen of de rollerbalpen. Bij deze modellen heeft u de keuze om ze te bestellen in RVS of in kunststof. De inktkleur van de pennen is blauw en deze kunnen hervuld worden met nieuwe vullingen.

Meer lezen >

Parker Vector pennen bedrukken

Al onze Parker Vector pennen kunnen voorzien worden van uw logo. U kunt de pennen laten bedrukken tot in wel vier kleuren. Voor een wat luxere uitstraling kunt u de RVS pennen laten graveren. De gravure is slijtvast en gaat jarenlang mee. Een met zorg gekozen pen die voorzien is van uw eigen bedrijfslogo geeft de pen een persoonlijk tintje. Bent u benieuwd naar hoe de Parker Vector pennen eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Parker Vector pennen met logo

Parker Vector pennen kunt u zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf 25 stuks bestellen bij Premiumwereld. Parker is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande bedrijven als het gaat om kwaliteitspennen. De Parker Vector pen is door zijn schrijfcomfort en kwaliteit erg geliefd. De Parker pennen kunnen geleverd worden in een mooie geschenkverpakking. Dit maakt de pennen ideaal om te geven als cadeau of als relatiegeschenk. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >