Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker Urban pennen

De Parker Urban pen kenmerkt zich door zijn zandloperfiguur. Deze pen is dan ook een combinatie van een ergonomische, aparte vorm en kunst. De Parker Urban pen wordt gezien als de pen die de traditionele Parker pen in een nieuw dynamisch jasje steekt. Daarnaast heeft de kogel van deze pen een perfect evenwicht, waardoor de pen een groot schrijfcomfort heeft. Door het ingebouwde draaimechanisme is deze balpen enorm handig in gebruik. Daar waar naar professionaliteit en kwaliteit gestreefd wordt, is de Parker Urban pen een uitstekende keuze. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de Parker Urban pennen. Wij beschikken over verschillende modellen, namelijk de balpen, de rollerbalpen en de vulpen. Zo zal er voor iedereen een geschikte pen tussen zitten die aansluit bij uw wensen!

Meer lezen >

Parker Urban pennen bedrukken

De Parker pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een personalisatie door middel van een bedrukking of gravure. Uw logo of tekst kan tot in wel vier kleuren op de pennen bedrukt worden, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de pen onbedrukt te bestellen. Als u een wat luxere en elegantere uitstraling aan de Parker pen wilt geven, kunt u ervoor kiezen om de pennen te laten graveren. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Parker Urban pennen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Parker Urban pennen met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel Parker Urban pennen met logo bestellen. De pennen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden vanaf 25 stuks. Doordat de Parker pennen van een uiterst hoge kwaliteit zijn, maakt dit de pennen een ideaal relatiegeschenk. De pennen kunnen geleverd worden in een geschenkdoosje, waardoor deze pennen een ideaal cadeau zijn. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >